DON'T SETTLE FOR LESS

VOOR IT-PROFESSIONALS

Jij hebt dromen en ambities. Wij helpen je ze waarmaken. Met onze hulp vind jij die baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Die je uitdaagt en past bij jouw talenten. Check de vacatures en laat meteen je cv achter. Dan spreken we jou binnenkort en kijken we samen hoe jij die volgende stap kunt zetten.

EEN BAAN WAARIN JOUW STERKE PUNTEN BENUT WORDEN

We gaan voor de lange termijn. Als jij na een half jaar alweer weg wilt, hebben wij ons werk niet goed gedaan. Daarom zetten we een stap verder dan de meeste recruiters. We zijn niet alleen benieuwd naar jouw kennis en ervaring, maar ook naar jouw persoonlijkheid en werkstijl. Die moeten passen bij de cultuur en manier van werken van de organisatie. Alleen dan zullen jouw talenten optimaal tot hun recht komen.

ZO VINDEN WE DE PERFECTE MATCH

We zijn natuurlijk razend benieuwd naar wie jij bent als mens, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Wij kijken namelijk niet alleen naar je kennis en ervaring. Elke organisatie heeft immers een eigen cultuur en manier van werken. We vinden het daarom belangrijk dat wij een goed beeld hebben van jouw persoonlijkheid en werkstijl, zodat we beter kunnen aanvoelen bij welke organisatie jouw eigenschappen tot hun recht komen. Schrik dus niet van ons enthousiasme als we je dezelfde dag nog terugbellen om kennis met je te maken.

MATCHMAKING

Kennismakingsgesprek gehad? Check. We gaan aan de slag om de match te maken. Misschien hebben we al een klant in gedachten aan wie we je willen voorstellen of misschien hebben we nog even niets voor je. We houden je niet aan het lijntje en laten het je zo snel mogelijk weten.

NO BULLSHIT

Niemand heeft er baat bij als we een kandidaat snel plaatsen en achteraf blijkt dat de match te oppervlakkig was. Bij ons dus geen bullshit. We beloven geen gouden bergen als we die niet kunnen waarmaken. Van ons hoor je het eerlijke verhaal. Uiteindelijk heb je daar het meeste aan.

OM VOORUIT TE KOMEN ALS IT-ER, HEB JE BALLEN NODIG

Stuur ons je cv en contactgegevens. Dan spreken wij jou binnenkort.

  • 1. Upload je CV
  • 2. Bevestigen

STAP VOOR STAP NAAR EEN NIEUWE CHALLENGE

01

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze vacatures. Waar word jij enthousiast van?

02

Drop je cv

Drop je cv en wij spreken je binnenkort. Schrik niet als je dezelfde dag al iets van ons hoort. We schakelen graag snel.

03

Deel je toekomstdromen en ambities met ons

Om een goede match te kunnen maken moeten we je eerst leren kennen. We horen graag meer over jouw toekomstdromen en ambities.

04

Wij gaan voor je aan de slag

We zoeken naar een rol waar jij in kunt groeien. Die past bij je kwaliteiten, je persoonlijkheid en je ambities.

KOM MET ONS SPARREN

Wij zijn erg benieuwd naar jou en hopelijk ben jij dat inmiddels ook naar ons. Je bent altijd welkom voor een goed gesprek bij ons op kantoor in Den Haag. Kom je een keertje sparren over jouw toekomst?