We've got your back

Wij zoeken mensen zoals jij. Enthousiastelingen. Doorzetters die wel tegen een slag of stootje kunnen. Wij zijn aan het groeien. Groei jij met ons mee?

WE LEREN JE OM SNEL TE FALEN EN SNEL TE LEREN

Wat we doen is eenvoudig: we vinden de juiste rollen voor de juiste mensen op de juiste plaatsen. De manier waarop we dat doen is wat ons onderscheidt: als StackOps-recruiter krijg je een eigen specialisme waarmee je waardevolle marktinzichten en klantenzorg kan bieden. Je helpt onze kandidaten strategieën te ontwikkelen om hun carrière vooruit te helpen en onze klanten om hun bedrijf te laten groeien door uitzonderlijk talent aan te trekken.

Succes behalen we samen

Trots op ons merk en blij als het weer maandag is. That’s us. We werken keihard en willen het elke dag beter doen. Deel jij die mentaliteit? Wij zoeken mensen zoals jij. Enthousiastelingen. Doorzetters die wel tegen een slag of stootje kunnen. Wij zijn aan het groeien. Groei jij met ons mee?

ZET DE VOLGENDE STAP IN JOUW CARRIéRE

UPLOAD HIERONDER JOUW CV

  • 1. Upload je CV
  • 2. Bevestigen

Sollicatieproces

01

Sollicitatie

Wat leuk dat je bij StackOps wil werken! We bekijken jouw brief en cv, en nemen altijd binnen één dag contact op via telefoon of e-mail.

02

Kennismakingsgesprek

Is er een klik? Dan nodigen we je uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. We letten dan vooral op je persoonlijkheid, je werkervaring en natuurlijk je skills.

03

Tweede gesprek

Zijn we allebei nog enthousiast? Dan kom je terug voor een meeloopdag: een nóg betere kennismaking en meer inhoudelijke vragen.

04

Contract

We doen meer dan helpen bij het vinden van je volgende professionele uitdaging. Wij helpen je ook gedurende het sollicitatieproces.

Wij zijn stackops